Workshop “Drugs commonly prescribed by Dentists” دورة تدريبية لاطباء الاسنان في وزارة الصحة

قامت مديرية صحة الفم والاسنان في وزارة الصحة بالتعاون مع مستودع أدوية برقان (الوكيل الحصري لشركةSILCA الالمانية )  بعقد دورة تدريبية في 25/11/2018 تحت عنوان Drugs commonly prescribed by Dentists  لاطباء الاسنان .

شركة Silca هي مجموعة العناية بالاسنان لجميع أفراد العائلة مثل : معجون Putzi للاطفال والوحيد بالسوق الاردني الذي يحتوي على الكالسيوم مع الفلورايد , معجون لتبيض الاسنان , معجون طبي El-cemed يحتوي على فيتامين E+C للمساعدة في معالجة التهابات اللثة و معجون للاسنان الحساسة بالاضافة الى معجون وغسول الفم بالاعشاب الطبيعية الطبية.

 

Oral &Teeth Health Directorate in the Jordanian MOH in coordination with Burgan Drugstores (Exclusive Distributor for Silca Health Care Products – Germany) conducted a workshop titled “Drug commonly prescribed by Dentists” on Nov 25th 2018.

Silca has a wide range of dental care products that fulfill family needs starting from Children Toothpaste – Putzi (from age 2-7 years) the only one in the Jordanian market with Calcium and Fluoride, Sensitive teeth toothpaste, Whitening toothpaste and a medicated toothpaste EL – CE MED (with an antibacterial agent and Vitamin C and E that helps for gingivitis).